Yılmaz, Döviz Dalgalanmalarını Değerlendirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, son günlerde artan döviz kurları ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Dalgalanmaları atlatacak güce sahip bir ekonomi yönetimimiz var” dedi.

Katıldığı televizyon programında ekonomi ile değerlendirmede bulunan Yılmaz,  şu ifadeleri kullandı: “Şimdi bugünkü dünyada şunu çok net bir şekilde görüyoruz. Ekonomi dediğimiz alan diğer alanlardan bağımsız değil. Ekonomi ve siyaset arasında çok güçlü bir bağ var. Özellikle corona virüs ile daha da belirginleşti. Küresel ölçekte baktığımızda Çin ile ABD arasında rekabette ve bölgesel düzeyde görebilirsiniz. Türkiye de son dönemde çok önemli inisiyatifler alan bir ülke. Bölgesinde oyun kurucu ve bozucu olarak tarihi inisiyatifler alan bir ülke. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Libya’dan tutun, Doğu Akdeniz, Suriye ve diğer alanlardaki operasyonlara kadar Türkiye geniş bir coğrafyada bulunuyor. Bu tabi birtakım rahatsızlıklar uyandırıyor. Diğer bir durum Covid sürecinde Türkiye çok başarılı bir yönetim ortaya koydu. Sağlık altyapımızın, imalat kapasitemizin gücünü gösterdik. Covid sonrası dönem için en avantajlı ülkelerden biri olduğumuzu ortaya koyduk. Bir taraftan da Türkiye’nin yeni dönemde oluşan fırsatları değerlendirmesinden rahatsızlık duyan çevreler olduğunu düşünüyorum. Ne olursa olsun Türkiye güçlü bir yapıya sahip, ekonomisinin temelleri sağlam. Covid sürecinde de bunu gösterdi. Dalgalanmaları atlatacak güce sahip bir ekonomi yönetimimiz var.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yılmaz, Döviz Dalgalanmalarını Değerlendirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 19 Ağustos 2020, 12:07

    18 000 TL maaş alan adam bunu diyor sen ekonomiyi asgari ücretle geçinen adama sor bakan bozuntusu !!!

    Cevapla
Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin