Belediye, Su Raporunu Açıkladı

TAKİP ET

Bingöl Belediyesi, açıklamasında yaptırdığı tetkiklere göre kentin içme suyu yüzde yüz oranında temiz çıktığını bildirdi

Bingöl Belediyesi, açıklamasında yaptırdığı tetkiklere göre kentin içme suyu yüzde yüz oranında temiz çıktığını bildirdi.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünce yapılan açıklamada, Bingöl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Temmuz ayı su sanitasyonu için alınan numunelerin temiz çıktığı belirtildi.

Klor ölçümleri için alınan 60 numunenin uygun olduğu belirtilen açıklamada, “mahallerimizin çeşitli noktalarından alınan numuneler, Halk Sağlığı Müdürlüğünce tetkik ettirildi. 60 numunenin tamamı ‘uygun’ olarak raporlandı. Şehir merkezinde içilen su, bölgenin ve Türkiye’nin en temiz suları arasındadır. Belirli periyotlarla yaptırdığımız içmesuyu kontrolü çalışmalarımız devam edecektir” denildi. (Haber Merkezi)

Belediye Su Raporunu Açıkladı