Evde Bakım Hizmeti Alan Hastalar, Ambulanslarla Oy Kullandı
Bingöl'de evde bakım hizmeti alan vatandaşlar, oylarını ambulans ve evde bakım hizmetleri personelleri aracılığıyla kullandı
Bingöl’de evde bakım hizmeti alan vatandaşlar, oylarını ambulans ve evde bakım hizmetleri personelleri aracılığıyla kullandı.
Bingöl’de 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimi için oy kullanma işlemi, dün sabah 8’de başladı, 17’ye kadar sürdü. Yatan hastaların oylarını kullanabilmeleri için hastane ambulansları ve evde bakım hizmetleri ekipleri ile gün boyu hizmet verildi.
GEÇTİĞİMİZ AY 458 HASTA TAKİP EDİLDİ
Bingöl İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Mehmet Emin Gündoğdu, Geçtiğimiz ay 458 hastanın takip edildiği ‘evde bakım hizmetleri’ kapsamında, aynı zamanda 724 hastanın da ziyaret edildiğini açıklamıştı.
Bingöl’de Ulaşılan Toplam Hasta Sayısı 2 bin 418, Mevcut Toplam Kayıtlı Hasta Sayısı 800, Son Ay Takip edilen hasta sayısı (Yeni başlayan dâhil) 458, Son Ay Gerçekleşen hasta ziyareti sayısı 724 olarak açıklanmıştı.