Gençlik ve Spor İl Müdürü Danayiyen göreve başladı

TAKİP ET

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Mahmut Danayiyen, görevine başladı

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Mahmut Danayiyen, görevine başladı. 

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine yaklaşık bir yıldır vekalet eden Ali Rıza Akarca’nın yerine daha önce Antalya Kredi ve Yurtlar Kurumunda il müdürü olarak görev yapan Mahmut Danayiyen görevlendirildi. Danayiyen, Bingöl'deki görevine başladı.

MAHMUT DANAYİYEN KİMDİR?

1964 yılında Baybut’ta doğan İl Müdürü Danayiyen eğitimini 1987 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Coğrafya Bölümünden mezun oldu.

1990 yılında Kredi ve Yurtlar Kurumunda Yurt Yönetim Memuru olarak göreve başladı. Yurt Müdür yardımcılığı Şube Müdürlüğü, Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2015-2019 yılları arasında Aksaray ve Antalya’da Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü görevlerini yaptı. 28.04.2020 tarihinden itibaren Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne İl Müdürü olarak görevlendirildi.

bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Gençlik ve Spor İl Müdürü Danayiyen göreve başladı Mahmut DANAYİYEN