Kadın Emek Çarşısı İçin Açılış Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından yapılan Kadın Emek Çarşısı için, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan ile Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla açılış düzenlenecek
Bingöl Belediyesi tarafından yapılan Kadın Emek Çarşısı için, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan ile Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla açılış düzenlenecek.
Bingöl Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, açılış hakkında şöyle denildi:
“Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Dr. Cevdet Yılmaz, Bingöl Valisi Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin katılımıyla 25 Eylül Pazartesi günü saat 16:30’da Bingöl Belediyesi Kadın Emek Çarşısı’nın resmi açılışı töreni gerçekleştirilecektir.”