Video Çekerek 'Evde Kal' Çağrısı Yaptılar

TAKİP ET

Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Karaaslan, Bingöl Merkezli 5 ilden katılımcılarla beraber çektikleri videoyla 'evde kal' çağrısı yaptı

Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Karaaslan, Bingöl Merkezli 5 ilden katılımcılarla beraber çektikleri videoyla 'evde kal' çağrısı yaptı. Çağrıya Belediye Başkanı Erdal Arıkan da destek verdi. 

Karaaslan, 'evde kal' çağrısı için hazırladıkları video hakkında şunları söyledi:

"Bingöl merkezli 5 farklı şehirden öğrencilerim ve hemşerilerimizle ve öğrencim olan Belediye Başkanımız Erdal Arıkan'ın da yer aldığı evde kal çağırsana destek olmak için 'Sağlıklı Yarınlar' temasını işlemek istedik. Proje de yer alan; Teyfik Rodos, Okan Alay, Abdurrahman Delen, Aydın Gürboğa, Yavuz Ağralı, Mahmut Celayir, Cemal Koçakelçi, Turan Kışlakçı, Turan Durmuşoğlu, İbrahim Alimoğlu, Fahri Alimoğlu. Hepsine ayrı ayrı teşekkur ediyorum. Evde kaldığınız ve bu projede yer aldığınız için çok teşekkür ederim. Yüreğinize sağlık. Bir teşekkür de Genel Yayın yönetmenliği sevgili ol canımız Vural Koşunkartay'ın yaptığı bu video mesaj çalışmasına... Emeği büyük... Bizler kendini, aileni ve sevdiklerini korumak için evde kal diyoruz. Coronasız günler dileğiyle, evde kal Bingöl, evde kal Türkiye..."