Yılmaz: ''Diğer Partiler Ne Yaptı''

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden AK Parti döneminde Bingöl'de yapılan yatırımları broşürleştirileceğini söyledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden AK Parti döneminde Bingöl’de yapılan yatırımları broşürleştirileceğini söyledi. Yılmaz , ‘‘peki diğer partiler ne yaptı’’ mesajı yayımladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda AK Partinin Bingöl’de yaptığı hizmetleri broşür haline getirilip vatandaşlara dağıtılacağını söyledi. Yılmaz, ‘‘peki diğer partiler ne yaptı’’ dediği twitter paylaşımında : ‘‘Biz AK Partinin Bingöl’de neler yaptığını, yapmaya devam ettiğini ve yapacağını çeşitli broşürlerle paylaşacağız. Halkımız sayısız hizmeti zaten görüyor. Peki diğer partiler ne yaptı ve ne yapmayı planlıyorlar?’’ ifadelerini kullandı.

Yılmaz’ın bir dönem mecliste aynı dönem vekillik yaptığı ve 24 Haziran seçimlerinde ki rakibi İYİ Parti Bingöl Milletvekili adayı Kazım Ataoğlu’nun, partisinin Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında ‘‘sayın bakanın yaptığı üç eser istemiyorum, sadece bir tane eser gösterebilir misiniz? Sayın Cevdet Yılmaz, bakan olmasaydı Bingöl’de şu iş olmazdı diyebileceğiniz bir adam var mı?’’ demiş ve aynı gün içerisinde Cevdet Yılmaz, twitter hesabında ‘‘peki diğer partiler ne yaptı’’ demişti.

Cevdet Yımaz’ıntwitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar:

‘‘Biz AK Partinin Bingöl’de neler yaptığını, yapmaya devam ettiğini ve yapacağını çeşitli broşürlerle paylaşacağız. Halkımız sayısız hizmeti zaten görüyor. Peki diğer partiler ne yaptı ve ne yapmayı planlıyorlar?’’

‘‘16 bin öğrencisi olan bir Üniversitemiz, 500 bin yolcu kapasiteli Havalimanımız, duble yollarımız, Kayak Tesisinden Sulama Göletlerine, Şehir altyapılarından köy içi parke yollara, hastanelerden okullara kadar sayısız hizmet yapıldı.’’

‘‘TOKİ ile büyük kentsel dönüşümler yaptık, DAP ve Kalkınma Ajansı ile onlarca projeye destek olduk, OSB, Tekstil Kent, İŞGEM, Çağrı Merkezleri ile binlerce gencimize iş imkânı sağladık.’’ (FOTO: Arşiv)

Yılmaz: ‘‘Diğer Partiler Ne Yaptı’’