Açıkbaş, Covid-19 Vakalarını Sordu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş son günlerde artan Covid-19 vaka sayısı hakkında Bingöl Devlet Hastanesi Müdürü Zülküf Bağbars’ı ziyaret ederek vaka hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Açıkbaş, “Hastanede tedavileri devam eden hastalarımız var. Tüm hastalarımıza öncelikle Rabbimiz ’den hayırlı şifalar diliyoruz. Yönetici ve idarecilerin sosyal medyada paylaşımları vatandaşa cesaret veriyor bu görüntüler bizleri endişelendirmektedir.

Tüm dünyayı etkisi altına alan böylesi önemli bir virüs bizler için asla küçümsenmemelidir. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere yetkili organların zorunlu gördükleri ve tavsiye ettikleri hususlara gerektiği gibi riayet etmeliyiz. Son birkaç haftadır şehrimizde maalesef beklenmedik şekilde virüs vakaları artmakta, dolayısıyla pozitif olan her hasta bazen en az birkaç kişiye de bulaştırmış oluyor.

Ayrıca bu durumun bir de sorumluluk kısmının da var olduğunu unutmamalıyız. Kurallara uymayarak virüs ’ün kendisine bulaşması bir yana kişinin başkalarına bulaştırma durumunu da göz önünde bulundurursak büyük bir vebal ve sorumluluk olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Açıkbaş son olarak, daha güzel günleri hep beraber görebilmek için maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet edelim.” Şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Açıkbaş, Covid-19 Vakalarını Sordu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin