Barakazi, ‘Yılın Belediye Başkanı’ Seçildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen “Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor” anketi sonuçlarına göre yılın belediye başkanı seçildi.

Yıl içerisinde sunulan projeler ile yapılan çalışmaların halk tarafından değerlendirildiği ve yerel yönetimler tarafından prestijli bir ödül olarak nitelendirilen Yılın Belediye Başkanları Ödül Töreni 26 Aralık’ta Kayseri’de yapılacak. Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin 100. Sayısının da kutlanacağı gecede ödüller sahibini bulacak.

Yılın Yerel Yöneticileri-6 ödül töreninde 19 ayrı hizmet kategorisinde ayrı ayrı değerlendirilerek belirlenmiş ödüller büyükşehir, il, ilçe, metropol ilçe ve belde belediye başkanlarına takdim edilecek.

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “Bingöl Belediye Başkanlığı görevinde geçmiş yaklaşık 21 ay içerisinde vaat ettiğimiz birçok projeyi hayata geçirdik. Ayrıca projelerimiz arasında olmadığı halde birçok alanda güzel çalışmalara imza attık. Bu yıl Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin yılın başarılı belediye başkanı ödülüne layık görüldük. Bingöl’ü geleceğe hazırlama anlamında yaptığımız çalışmalar değerli bulundu. Türkiye genelinde anketler yapılıyor. Bu ödüller büyükşehir belediyesi, il, ilçe ve belde bazında bir başkana veriliyor. 26 Ocak’ta Kayseri’de ödül töreni yapılacak ve il bazında Bingöl halkı adına orada olacağız. Bu ödül bize moral ve motivasyon katacak” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Barakazi, ‘Yılın Belediye Başkanı’ Seçildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin