FEDAŞ, Yenisu’da Çalışmalarını Tamamladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Genç ilçesine bağlı Yenisu Köyü ve mezraları için planladığı bakım onarım ve aydınlatma çalışmalarını tamamladı.

Müşterilerine kesintisiz enerji sağlamak ve hizmet kalitesini yükseltmek için bölgedeki yatırımlarını her geçen gün artıran Fırat EDAŞ, kış ayları öncesinde kapsamlı önleyici faaliyetlerini sürdürüyor.

Yenisu Köyü ve mezraları için planladığı yatırım kapsamında Fırat EDAŞ Bingöl İl Müdürlüğü; enerji nakil hatlarında arazi ve iklim şartlarına uygun kablo değişimi, şebeke kurulumu, dağıtım hatlarında güçlendirme, kapasite artırma ve aydınlatma çalışmasını tamamladı. Çalışmalar dâhilinde sokak aydınlatmaları eksik bölgelere taktığı armatürlerle köy halkının geceleri yabani hayvanlardan duyduğu tedirginliği ortadan kaldırarak; köyde huzurun sağlanmasına katkı koydu.

Yapılan çalışmada olumsuz hava koşullarından dolayı zarar gören Yenisu hattındaki, direk ve armatürlerin tamamı yenilenirken; köy içi grup dağıtım hattına 4,7 kilometre yeni hat döşendi. Yenisu Köyü’ndeki mevcut 50 kVA kurulu trafo gücü de 100 kVA’ya yükseltildi. Ayrıca alçak gerilim şebekelerinde gerekli yenileme ve iyileştirme çalışmaları yapılarak; açık iletkenli havai şebeke kısımları, izole kablo ile değiştirildiği belirtildi.

Fırat EDAŞ, müşterilerin memnuniyeti noktasında bölgede çalışmaların eksiksiz devam edeceğini kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
FEDAŞ, Yenisu’da Çalışmalarını Tamamladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin