FEDAŞ’tan Sancak’ta Yatırım Çalışmaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl’de enerji altyapılarını güçlendirmek amacıyla yatırımlarına hız kesmeyen Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Sancak beldesine bağlı Büyükbaş Köyü’nde yatırım faaliyetlerini tamamladı.

Sancak beldesine bağlı Büyükbaş Köyü için planlanan yatırım çalışmaları kapsamında Fırat EDAŞ Bingöl İl Müdürlüğü, bölgede mevcutta bulunan ekonomik ömrünü tamamlamış direklerin tamamını galvaniz demir direklerle değiştirdi. Değişimi yapılan direklerde, gerçekleştirdiği topraklama işlemi ile gerekli koruyucu önlemleri almayı da ihmal etmedi.

Ekonomik ömrünü tamamlamış ve bölgedeki artan enerji ihtiyacını karşılamada yetersiz olan trafo değiştirilerek, ek olarak trafo konuldu. Büyükbaş Köyü’nde can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden açık iletkenler, kapalı iletkenlerle yenilendi. Bölgede olası kesintilerde müdahale süresini minimuma indirgenmesi amacıyla yapılan çalışma ile tarlalardan geçen işletilmesi ve arızaya ulaşımı geciktiren direkler uygun yerlere alındı. Sokak aydınlatma armatürlerinin tamamı değiştirilerek, sayıları da artırıldı.

Yapılan aydınlatma çalışmaları sayesinde yabani hayvanların verdiği zararın minimuma düşürülmesine katkı sağlayarak bölgede daha iyi bir tarımın yapılmasına destek olan Fırat EDAŞ, kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti noktasında Bingöl’de yatırımların süreceğinin altını çizdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
FEDAŞ’tan Sancak’ta Yatırım Çalışmaları

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin