Fırat Edaş’tan Kabinlere Bakım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Bingöl’de kesintisiz enerji arzı noktasında kış öncesi kent merkezi kabinlerinde bakım onarım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.   

2019 yılı yatırımları kapsamında Fırat EDAŞ Bingöl İl Müdürlüğü, kent merkezinde genel bakım onarımların yanında kabin temizliği çalışmalarına devam ediyor . Kabin içerisindeki iletken özelliği bulunan malzemelerin yıpranmasını engellemek, kesici ve ayırıcıların bakımları yapılarak elektrik kesintilerini minimuma indirmek ve İSG kurallarına uygun ortamın sağlanması amacıyla yapılan çalışmalar ile bölgede kaliteli ve sürdürülebilir elektrik dağıtım hizmeti verilmesi hedefleniyor.  Yapılan bakım onarım ile kabinlerde bulunan hücre içerisindeki teçhizatların daha sağlıklı hale getirilmesi sağlanarak, ekonomik ömrünün artırılması hedefleniyor. Çalışma dahilinde kesintiye sebep olabilecek trafolarda buşing kaplama izolasyonu yapılması ihmal edilmedi.  İSG kurallarına uygunluk doğrultusunda kabinlerde kullanılan malzemelerin eksikliği giderilirken; yıpranan uyarıcı levha ve malzemelerin tamamı yenisi ile değiştirildi. Kabin içerisinde bulunan ayırıcı, kesici ve diğer envanterlerin bakımı ile birlikte kent merkezinde bulunan bütün kabin ve trafoların dış etkenlerden kaynaklı olası enerji kesintisini minimuma indirgenmek amacıyla fiziksel ve teknik tüm temizliği de yapıldı.   Fırat EDAŞ, Bingöl genelindeki tesislerde genel bakım onarım çalışmalarının kesintisiz devam edeceğini belirtti.  (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fırat Edaş’tan Kabinlere Bakım

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin