Genç Emniyet Müdürlüğü Binası İhaleye Çıkıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç ilçesinde uzun yıllar hizmet veren ve ihtiyaca cevap veremediği gerekçesi ile 2016 yılında yıkımı gerçekleştirilen Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası 5 Eylül’de yapım ihalesine çıkıyor

Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak uzun yıllar hizmet veren emniyet binası, hasarlı olması ve günümüz kullanım şartlarına cevap verememesi nedeniyle 2016 yılında yıkılmıştı. O tarihten itibaren Şehit Cihan Bayık Polis Karakolunda vatandaşlara hizmet vermeye başlayan Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni hizmet binasına 5 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek yapım ihalesinin ardından yeni yerine kavuşmuş olacak. Bingöl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde ihale edilecek ilçe emniyet müdürlüğü yeni hizmet binasının zemin artı 2 kattan oluşacağı öğrenildi. Osmanlı Selçuklu mimarisi görsellerine sahip hizmet binasının yapılması ile birlikte ilçe merkezinde ihtiyaç duyulan tüm kamu kurum kuruluşları da yenilenmiş olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Genç Emniyet Müdürlüğü Binası İhaleye Çıkıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin