Radyo Azelya Dinlenme Rekorları Kırıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl merkezde 94.3 Frekansında yayın yapan Radyo Azelya Ülke Genelinde 96 Radyo arasında en çok dinlenen ikinci radyo oldu.

2008 Yılında kurulduğundan beri Radyo Azelya sürekli Bölgede dinleme rekorları kırıyor. konu hakkında açıklama yapan Genel Yayın Müdürü Gazeteci Savaş Erdoğan  ‘‘ Biz kurulduğumuz günden beri müzik tarzımızda hiçbir değişiklik yapmadık. İlk kurulduğumuz zaman halka sorduk en çok hangi tarz müzikleri dinlemek istersiniz diye ve halkın talebi doğrultusunda radyomuzun müzik tarzını belirledik. 2008 den beridir aynı müzik tarzıyla yayın yapıyoruz. Özelikle gurbette ve şehir dışında yaşan yurttaşlar fırsat buldukça internet ortamında bizi dinliyorlar. Özelikle internet aracılığıyla bizi dinleyen bir çok kişi hiç Bingöl’ü görmemiş ama bizim reklamlara bakarak kentin gelişmişlik düzeyi hakkında fikir yürütmektedirler. İlimizi tanıtmaktan ve gelişmesine katkı sunmaktan memnunuz.

Özelikle kentte yaşayan halkımızdan rica ediyoruz. Kendi radyolarınızı dinlemekte daha ısrarcı olun. İlimizde 3 yerel Radyo var. Her kesime hitap edebilen bu 3 Radyomuzu dinleyerek Kentin kalkınmasına hep birlikte fayda sağlarız. Toplu taşıma araçlarında, taksilerde, özel araçlarda, işletmelerde, parklarda bahçelerde kendi radyolarımızı dinleyerek aslında hepimizin işletmeleri olan yerel esnafımızı desteklemiş olursunuz. Bize Yılda yaklaşık 200 Esnaf Reklam veriyor. Bunların hepimizin akrabaları, dostları veya bir akrabamızın çalıştığı, ekmek yediği işletmeler bunlara destek olmak için Kendi Radyolarımızı daha çok dinlememiz gerekmektedir.

Biz Radyo Azelya olarak internet ortamında sürekli ülke genelinde en çok dinlenen radyolardan biri oluyoruz. İlimiz genelinde zaten kurulduğumuzdan bu yana en çok dinlenen radyoyuz fakat bana göre daha çok dinlenmemiz gerekiyor. Bence İlimizdeki tüm işletmelerde, Tüm Toplu taşıma araçlarında, tüm parklarda ilimizin radyoları dinlenilmelidir. Kim bu kenti seviyor ve kalkınmasını istiyorsa kendi ilindeki Radyosunu dinlemeli kendi ilindeki esnafla ticaret yapmalıdır. Ülkemizde ciddi bir ekonomik daralma söz konusudur. Esnaflarımızın bu krizi rahat atlatabilmenin yolu yine halkımızın kendi yerel esnaflarla ticaret yapmasıyla mümkündür. Hepimiz bu ildi uzun bir zincirin birer halkalarıyız bizden birkaç tanesi tahrip olursa zincirin tamamı işlev görmemeye başlayacaktır.’’ Dedi. (Yusuf ELÇİ)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Radyo Azelya Dinlenme Rekorları Kırıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin