“Sizlere Güvenimiz Tam!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Ali Mantı, 8 Nisan 2018 Pazar günü Düzcespor ile deplasmanda karşılaşacak olan 12 Bingölspor futbolcuları ve yöneticileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Vali Mantı, “Bu kadro, bu dinamizm ve bu gençlik ile çok güzel yerlere geleceğimize inanıyorum. Sizlere güvenimiz tamdır” dedi.

Özel bir işletmede gerçekleşen programa Vali Mantı’nın yanı sıra Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Emniyet Müdürü Metin Akay ile 12 Bingölspor yöneticileri ve futbolcuları tam kadro katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen programda konuşan Vali Ali Mantı şunları söyledi:

“Değerli sporcu arkadaşlarım. Sezon başından itibaren başarıya olan inancımı ve ümidimi hiçbir zaman yitirmedim. Sizlere her zaman güveniyoruz, inanıyoruz. Önemli olan inanmaktır. İnanmak, başarmanın yarısıdır. 12 Bingölspor teknik direktörü Ali BEYKOZ’un çabaları ile ligde önemli mesafeler aldık. Bu kadro, bu dinamizm ve bu gençlik ile çok güzel yerlere geleceğimize inanıyorum. Sizlere güvenimiz tamdır.

Bu sene ufak tefek problemler oldu. İnşallah seneye daha güçlü bir takım olacağız. İlimizde faaliyet gösteren iki büyük yatırımcı kuruluş var. İnşallah önümüzdeki yıl burada yatırıma başlayacak. Bu yatırım başladığı zaman maddi olarak sponsorumuz olacaklardır. Manevi olarak da siz alın teriniz ile sahada mücadelenizi veriyorsunuz. İnşallah önümüzdeki haftalarda sizlerden çok şey bekliyoruz. Bu inancınızın, bu imanınızın sürdüğüne inanıyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde ve önümüzdeki yıllarda daha iyi olacağız. Buraya bir emek verdiniz, şehrimize bir değer kattınız. Ben Ali hocamın şahsında hepinize teşekkür ediyorum. Biz de bütün imkânlarımızla ve elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.”

Program toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Sizlere Güvenimiz Tam!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin