Xece, Sancak’ta konser verecek

Xece, Sancak’ta konser verecek
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ses Sanatçısı Xece, 13 Ağustos Cumartesi günü Bingöl’ün Sancak Beldesinde sevenleriyle bir araya gelecek. Sancak Beldesinde özel bir işletmede düzenlenecek olan konser biletli olacak. Rezervasyon yaptırmak isteyenler 0535 662 37 14 ve 0538 422 93 24 numaralı telefonlardan rezervasyon yapabilir.

XECE Kimdir?

Xece aslen Şırnak’ın Cizre ilçesine bağlı Hisar (Hebler) köyündendir.

Xece 23.05.1978 yılında Cizre merkezde 8 çocuklu bir ailenin sonuncusu olarak dünyaya gelir.

Ailesi aynı yıl Egenin Aydın iline göç eder, uzun yıllar Aydın’ın Ortaklar ve Kuşadası beldelerinde ikamet ederler. Xece ilköğrenimini Ortaklar’da tamamlar Xecenin müziğe olan sevdası kendini iyice hissettirmeye başlar. Bu vesileyle Mezopotamya Kültür Merkezi (MKM) ile tanışır ve 1996 yılında MKM İzmir Şubesinde müzik çalışmalarına başlar; 1996-2003 çeşitli müzik gruplarında yer alır.

Konser, etkinlik vb. aktivitelerde bulunur, son olarak 5 kadından oluşan Koma Avzem’ de bağlaması, solo ve vokali ile yer alır. Beş yıl aradan sonra 2008 de 11 eserden oluşan ‘’ DEM’’ adlı ilk solo albümü ‘’SES PLAK’’ etiketi ile çıkarır. 10 Yıl Aradan Sonra 2018’De 11 eserden oluşan ‘’ EZ U TU’’ adlı ikinci albümü ‘’SES PLAK’’ etiketi ile çıkarır. Xece Hocaları Ümit Çicekçioğlu’dan Bağlama, Aşkın Metiner’den de şan eğitimi almıştır.

Haber Merkezi

Anlık gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Twitter

Facebook

Instagram

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Xece, Sancak’ta konser verecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin