Yaşamspor, Kros Liginde Finalde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Belediyesi Yaşamspor Kulübü, 9 takımın yarıştığı kros liginde 2’inci olarak finale yükseldi.

Atletizm Federasyonu’nun 2017 faaliyet programında yer alan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kulüpler Arası Kros Ligi’nin 2. Kademesi 25 Kasım’da İstanbul’da yapıldı.

Büyük erkekler kategorisinde 9 takımdan 74 sporcunun ter döktüğü yarışmada İstanbul Büyük Şehir Belediyesi birinci, Bingöl Belediyesi Yaşamspor Kulübü ikinci, İstanbul Beştelsiz Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Bu sonuçla başarılarına bir yenisini ekleyen Yaşamspor, 20 Aralık 2017 tarihinde Adana’da yapılacak olan final müsabakalarına katılacak.

BİR AYDA İKİ FİNALDE KOŞACAKLAR

Daha önce düzenlenen Bölgesel Kulüplerarası Kros Ligi 2.Kademe yarışmalarında 16 yaş altı kategorisinde takım halinde bölge ikinci olarak finale yükselen Bingöl Belediye Yaşamspor, 3 Aralık’ta Aydın’da yapılacak olan Türkiye Kulüpler Ligi Şampiyonası’na katılacak.

Önceki gün düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kulüpler Arası Kros Ligi’nin 2. Kademesinde de ikinci olan takım, bir ayda iki farklı kulvarda finalde yarışacak.

BARAKAZİ, TEBRİK ETTİ

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, başarılarını bir yenisini ekleyen Bingöl Belediyesi Yaşam Spor Kulüp yönetimin ve oyuncularını tebrik etti.

Barakazi, “İstanbul’da gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kulüpler Arası Kros Ligi’nin 2. Kademesi yarışmasında ilimizi başarılı bir şekilde temsil eden Yaşam Spor Kulübü oyunlarını ve onları çalıştıran bütün hocalarımızı gönülden kutluyorum. Bu başarıların devamının geleceğine inanıyorum. Bingöl Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yaşamspor, Kros Liginde Finalde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin