59 Bin Öğrenci Ders Başı Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Bingöl genelinde 362 eğitim kurumunda 59 bin 431 öğrenci ile 3 bin 644 öğretmen ders başı yaptı.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde Vali Kadir Ekinci,  Vali Kurtuluş Şişmantürk İlkokulu ve Ortaokulunda öğrenciler ile bir araya geldi. Program kapsamında öncelikle derslikleri ziyaret eden Vali Ekinci, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek yeni öğretim yılında başarılar diledi.

Program sonunda açıklamalarda bulunan Vali Kadir Ekinci,  ‘‘2019-2020 eğitim öğretim yılının Bingöl’ümüz için, ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yeni eğitim öğretim yılında ilimiz genelinde toplam 362 eğitim kurumunda 59 bin 431 öğrenci ile 3 bin 644 öğretmen ders başı yapacaktır.

“BÜYÜK YANGINLAR BİR KIVILCIMLA BAŞLAR”

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bilimin ve aklın ışığında, öğretmenlerimizin rehberliğinde hayata hazırlanacakları yeni bir eğitim ve öğretim yılının ilk gününün heyecanını birlikte yaşıyoruz. Çocuklarımızın okul bahçelerindeki, koridor ve dersliklerdeki seslerini özlemiştik. Onun için bugün bizim en heyecanlı, en mutlu olduğumuz gündür. Bütün büyük yangınlar bir kıvılcımla başlar. İnşallah ilköğretim haftasının bu ilk günü de çocuklarımızın başarı ve mutluluk dolu yarınları için bir kıvılcım olacaktır. Ve yine ümit ediyoruz ki, bu kıvılcımlar geleceğin aydınlık Türkiye’sinde millet ve memleket sevdasına, milli ve manevi değerlere dönüşecek ve medeniyet köklerine bağlı nesillerin yetişmesine vesile olacaktır. Ben bu vesile ile yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize, idarecilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.’’ Şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
59 Bin Öğrenci Ders Başı Yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin